TOP termékek

Üdvözöljük weboldalunkon!

Extron SW6 VGA Ars

Extron SW6 VGA Ars
Extron SW6 VGA Ars
Extron SW6 VGA Ars
Extron SW6 VGA Ars
Extron SW6 VGA Ars
Extron SW6 VGA Ars
Bővebben
Nettó: 10 000 Ft
Bruttó: 12 700 Ft
Részletek
Extron SW6 VGA Ars

Hat bemenettel rendelkező VGA kapcsoló.

Olyan alkalmazásokhoz tervezték őket, ahol több nagy felbontású számítógépes video- és HDTV-komponens videojelet kell egy vagy két kijelzőre váltani.

Az SW VGA sorozatú kapcsolók ideálisak kis és közepes méretű alkalmazásokhoz, ahol nagy felbontású kapcsolásra van szükség.

350 MHz (-3dB) RGB videó sávszélesség – A legigényesebb nagy felbontású jelekkel biztosítja a jel integritásának fenntartásához szükséges teljesítményt.

Kompatibilis a VGA-QXGA és HDTV komponensvideojelekkel Automatikus beviteli váltás – Automatikusan átvált a legmagasabb számozott bemenetre aktív videojellel.

Bemeneti jel érzékelése – Automatikusan észleli, hogy mely bemenetek rendelkeznek aktív jellel, és az RS-232 porton keresztül jelenti az információkat, hogy az aktív bemeneteket harmadik fél vezérlőrendszereire konfidálta.

Kiegyensúlyozott és kiegyensúlyozatlan sztereó hangot kapcsol Aktív PC audio pufferelés – a kiegyensúlyozatlan PC hangot kiegyensúlyozott, vonalszintű jelekké alakítja, kiküszöbölve a zajt a hosszú kábelfutások során.

Kompatibilis az Extron VSW I AAP-val – Az opcionális VSW I AAP távoli bemeneti kapcsolatot és kiválasztást biztosít, ami hasznos a több résztvevős prezentációs környezetben.

6 bemenet, egy kimente, 1U féltartó szélességű fém ház.

2 db. azonnal elérhető raktárról.
Adatok
Cikkszám
lktrnk220226
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek